Searching...
10 Ekim 2012 Çarşamba

Yandex Reklamveren ve Yayıncı ağı


Etiketler:yandex yayıncı, yandex yayıncı olmak, yandexte yayıncı olmak, yandex yayıncı olmak, yandex yayıncı sorunları, yandex yayın, yandex yayıncı sorunları, yandex kolay yayıncı ol

Merhaba Yandex severler,

Uzun süredir tüm webmasterlar bir bekleyiş içerisindeydi bu bekleyiş biraz daha devam edecek ancak sandığınız kadar uzun sürmeyecek.

Zira Yandex Türkiye Yöneticisi Alişer Hasanov ile olan görüşmelerimiz sonucu Yandex.Direct'in Ülkemize önümüzdeki dönem geleceği haberini almış bulunuyoruz. Alişer Hasanovodan gelen cevap:

Yandex.Direct'in tam olarak ne zaman geleceğini bilmesekte "ilerleyen dönemde" sözü tüm webmasterları rahatlatacaktır sanırım. Yandex.Direct ile ilgili bir kaç araştırma yaptık bunları sizinle paylaşmak istiyorum.

Yandex.Direct Nedir?

Yandex.Direct şu an Rusya'da aktif olarak kullanılan Yandex'e doğrudan reklam verme servisidir.  Yandex arama motoru ve Yandex reklam ağı iş ortaklarının sayfalarına Yandex.Direct üzerinden reklam verilmesini sağlar. Yani bir nevi Reklamveren aracıdır Yandex.Direct.

***YANDEX.DIRECT REKLAMVERENLER***
 
Reklam verenler Yandex.Direct'i nasıl kullanacaklar?

Reklam verenler Yandex.Direct hizmeti Türkiye'de aktif olduktan sonra Yandex Türkiye üzerinde verilen direktifleri uygulayarak reklamlarını oluşturacaklar. Ayarlarını günde şu kadar tıklama istiyorum gibi yapan Yandex.Direct kullanıcılarının taleplerini Yandex.Direct karşılayacaktır.
Reklam verenler için belirli bir kriter var mı?

Direct.yandex.ru adresinde bununla ilgili net bir bilgi yok ancak /-\dult ve VVarez içeriğin kesinlikle yayımlanmayacağını söyleyebilirim. Onun dışında yasa dışı ve illegal paylaşımların yapıldığı sitelerin de reklamı yapılmayacaktır.

Reklamverenim reklamlarım nerede hangi kritere göre gözükecek?

Reklamverenlerin en önemli kaygılarından birisi de "reklamlarım benim hedefime uygun sitelerde gözüküyor mudur?" acaba sorusudur. Yandex.Direct bunun için şöyle bir hizmet sunuyor. Örneğin bir nakliyat firmanız var ve Yandex.Direct ile yandex'e reklam verdiniz Yandex arama motoruna Nakliyat yazıldığında siteniz Sponsor Firma olarak çıkacak.


Yukarıda ki şekilde de görüldüğü gibi sonuçlarınız yandex üzerinden arama motorunda ilgili kelime arandığında çıkacak. Sonrasında yayıncıların sitelerinde de içerikle uyumlu reklamlar çıkacağını düşündüğümüz için(zira direct.yandex.ru adresinde bununla ilgili bir bilgi yok) reklamlarınız hedefe direkt olarak ulaşmaktadır. Adı üstünde Yandex.Direct.

***YANDEX.DIRECT YAYINCILAR***
Yayıncıyım Yandex.Direct reklamlarını siteme yerleştirmek istiyorum?

Yayıncı olarak Yandex.Direct reklamlarını sitenize yerleştirmeniz mükündür. Yandex.Direct ağıyla birlikte gelecek olan Yandex Reklam Ağı sizlere bu servisi sunacak. Direct.yandex.ru adresinden yaptığımız araştırmalar sonucu "Bizimle işbirliği" kısmında Yandex Reklam Ağı üzerinden sitenize Yandex.Direct reklamları yerleştirebileceğinizden bahsediyor.
Yayıncıyım Yandex.Direct ile nasıl para kazanacağım?

Yandex.Direct ile piyasada bir çok sistemde olduğu gibi tık üzerinden para kazanacaksınız.
Hangi içerikte sitelere reklam yerleştiremem?

Şu an bunun için net bir bilgi yok ancak, illegal içerik bulunan hiç bir sitenize verilen reklamları yerleştiremezsiniz.

***

Yandex.Direct ile ilgili net bir bilgi olmamakla birlikte yandex.direct.ru adresinden yaptığımız araştırmalar sonucu bu yargılara varılmıştır. Eğer bir değişiklik söz konusu olursa sizleri bilgilendiririz.

Detaylı bilgiler (İngilizce)
Yandex.Direct Arayüzü İngilizce: http://direct.yandex.com
Yandex.Direct Yardım Merkezi İngilizce: http://advertising.yandex.com/
 http://direct.yandex.com/help/
Yandex corporate blog: http://company.yandex.com/

Kaynak Yandexwm

Etiketler:yandex yayıncı, yandex yayıncı olmak, yandexte yayıncı olmak, yandex yayıncı olmak, yandex yayıncı sorunları, yandex yayın, yandex yayıncı sorunları, yandex kolay yayıncı ol

2 yorum:

  1. yandex in 10000000 fırın ekmek yemesi lazım
    yandex i google den buluyoruz

    YanıtlaSil
  2. yandex'in 1000000 fırın ekmek yemesi lazım
    yandexlemeye google den başlıyoruz

    YanıtlaSil

 
Back to top!
Canlı Tv izle - Tv izle - Show Tv Canlı izle - Star Tv Canlı izle - Kanal D Canlı izle- Mobese Kameraları
Planet Mutfak izle