Searching...
12 Ekim 2012 Cuma

WebVizor Nedir? WebVizor Nasıl Kullanılır?


Etiketler:Google Analytics Yandex.Metrica,Yandex.Metrica,Yandex.Metrica kullanımı,yandex metrica nedir,yandex.metrica nedir,


Site ziyaretçilerinin mouse hareketlerini, navigasyon süreci ve linklere nasıl tıkladıklarını görebiliyorsunuz.

Yandex.Metrika’nın en etkili ve katma değer yaratan  özelliği. Her bir ziyaretçinin hareketini oluşan video sayesinde saniye saniye takip imkanınız var. Sadece bu özelliği barındıran ücretli analiz programların olması, bu Metrica’nın bu özelliğini daha da değerli kılıyor. Yandex Metrica Webvizor Nasıl KullanılırWeb Analytics, usability, landing page optimization gibi konular ile ilgilenenler için çok daha anlamlı olacak sonuçlar çıkabilir.

Ziyaretçi, hangi içeriğinizi kopyaladı, hangi kısımlarını inceliyor, duraksıyor veya hızlı geçiyor? Takip edebiliyorsunuz. Site içi görsellerin optimizasyonu anlamında fikir sahibi olabilirsiniz. Kaliteli bir content oluşturmak için anlamlı veriler alabilirsiniz. Özellikle avg time on site ve bounce rate gibi değerler üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabiliyorsunuz. Yandex Türkiye’nin bu özelliği ücretsiz olarak sunması  Türkiye’ye ve Türk kullanıcılara verdiği önemi göstermektedir. WebVizor hakkında daha detaylı bir yazıyı gelecek zamanda sizinle paylaşıyor olacağım.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!
Canlı Tv izle - Tv izle - Show Tv Canlı izle - Star Tv Canlı izle - Kanal D Canlı izle- Mobese Kameraları
Planet Mutfak izle