Searching...
10 Ekim 2012 Çarşamba

Yandex Seo ve Yandex Seo Ayarları


Etiketler:yandex seo,yandex seo ayarları,yandex seo yapmak,yandexte 1 sayfa,yandexte üstte çıkmak
yandex seo,yandex seo ayarları,yandex seo yapmak,yandexte 1 sayfa,yandexte üstte çıkmak
Bildiğiniz gibi geçen sene Yandex Türkiye’de yayına başladı ama rahatlıkla Yandex’in Rusyada Google’ye eşdeğer olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar yandex Türkiyede yeni sayılsada 2012’nin sonuna kadar her hangi bir değişiklik yapmadan böyle kalacağını zannetmiyorum. Kıran kırana geçecek bu arama motorları rekabetinde Yandex’ten öylece birşey yapmadan bekleyeceğini düşünmek Yandex’i ciddiye almadığımız anlamına gelir. Şunu belirtmeliyimki yandex için optimizasyon gerçekleştirmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Opitimize edilmiş bir kopya yazmak ve SAPE üzerinden birkaç bağlantı satın almak kesinlikle yeterli olmayacaktır. Bir SEO uzmanının, doğru içerik tipini oluşturması için müşterinin ihtiyaçlarını nutlaka göz önüne alması, davranışsal ölçümleri geliştirmek için de müşterilerin tercihlerini ve internette gezinme tutumlarını anlaması gerekmektedir.

2012 yılında Yandex’te üst sıralarda yer alabilmek için kaliteli siteler hazırlamak, kullanıcı arayüzü ve kullanılabilirlik üzerinde çalışmak, marka bilinirliğini arttırmak ve sosyal medyada iyi bir yer edinmek durumundasınız. Aslında, Yandex optimizasyonu yapmak Google optimizasyonu yapmaya çok benzemektedir. Ayrıca rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki Yandex SEO’nun şirketlerin pazarlamalarına daha çok katıldığına ve SEO, PPC (Tıklama Başına Ödeme), PR(Sayfa Değeri) ve Sosyal medya arasında daha güçlü bir dayanışma olacağına inanıyorum.

Bu konuyla alakalı yandex yönetimine yönelttiğim sorularda her ne kadar haklı olarak tarih vermeselerde, konuyla ilgilendiklerini ve yakın bir gelecekte bunu hayata geçireceklerini tahmin ediyorum.
Kaynak:Wmaracı

Etiketler:yandex seo,yandex seo ayarları,yandex seo yapmak,yandexte 1 sayfa,yandexte üstte çıkmak

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!
Canlı Tv izle - Tv izle - Show Tv Canlı izle - Star Tv Canlı izle - Kanal D Canlı izle- Mobese Kameraları
Planet Mutfak izle